keskiviikko 24. joulukuuta 2008

tänään aukaistiin sitten viimoinen luukku ja loppuu tämä ihanuus! Oliverin kalenterista löysin ihastuttavan taulun jossa oli hyvää joulua toivotus tämä pääsi meidän oveen oli niin kaunis! yks ihanuus nyt ei minun tarvii ostaa oveen mitään kranssia kun on tämä ihana ovi koriste ja moneksi vuodeksi! ja oli paketissa muutakin noi ihanat inkidon paperit joita en ollukaan itse tilannu mut sainkin ne ihanalta ystävältäni ja kukkia. ja olihan paketissa paketti suklaata et saamme suun makeaksi illalla! voi ystävä iso kiitos sinulle!


oliver sai tämän pupun ja vähän muutakin pussukan missä pupu matkasi hänen luon ja leimoja kukkia suklaata, sydän blingejä, ja vähän muuta.
Tinttamain kalenterista luukusta paljatu hiletta ja niihin sopivia liimoja ja sit joulun tarroja ja vähän paperia. onneksi en ostanu noita hileitä itse nyt sain ne. minulla on niihin käyttö tarkoitus valmiina! iso kiitos tinttamari ihanasta kalenterista!

1 kommentti:

Satu¤ kirjoitti...

Tuo pupu on KAUNIS! :)

Ja ylin uudenvuoden toivotus kortti on soma!
Minäkään en "harrasta" noita uuden vuoden toivotuksia, kun ne yleensä tulee lähetettyy ja toivotettua joulukortin kanssa samassa.