maanantai 22. joulukuuta 2008

lahjapussi


tälläisen lahjapussin tein tällä kertaa. näitä pussukoita on tullu tehtyä aikas monta aina kun joku on tarvinnu mut tämä on nyt joulupussina viimeinen. enää muutama joulukortti ja sit joulun kortit ovat tehty enhän jättäny viimetinkaan näitä vaik aloitin ajoissa silti teen näitä joulujuttuja ihan jouluun asti! sit kyl pitää ruveta tekemään muutakin kun en halua tehdä joulukortteja. tympii!
uudet sarah keyt ovat odottaneet tuol kaapissa jo kauan et saisivat päästä kortiksi asti. ja uudet magnoliatkin taitaa tipahtaa luukusta tänään tai huomenna. niistäkin pitäisi tehdä jotain.
Posted by Picasa

5 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Kiva kassi taas. Eilen olisin yhteen lahjaan kaivannut tällaista, mutta ei jaksanut edes kokeilla :)

Mä juuri sain eilen illalla kokeiltua yhtä uutta Sarah Kay leimasinta... mullakin on niitä edelleen kokeilematta. Ehkä tässä joulupyhinä sitten ehtii ainakin värittämään :)

Taru / Jehkotar kirjoitti...

Joo itselläkin tulee korvista jo joulukortit, vaikka viimeiset teinkin jo viime keskiviikkona. Huh, onnesta soikeana alan tekemään muita kortteja. itselläkin kun on kaappi täynnä kokeilemattomia uusia leimasimia ja niitä uusia magnolioita odotan itsekin jouluksi tulemaan..... Hyvää joulua teilla molemmille!

AN kirjoitti...

Kiva pussukka,tuollaisesta olis mukava saada lahja!:)) Hyvää joulua Myylle ja Vilijonkalle!

sari kirjoitti...

ihanan pussin olet taas tehnyt! Hyvää joulua sinnepäin jos en kerkeä sitä sanomaan vielä pari kertaa...=)

tuija kirjoitti...

Kauniin lahjapussin olet taas tehnyt. Kiitos kommenteista mun sivulla nuo kommentit näköjään menee aivan väärään paikkaan. Taas on pojalleni töitä, kun saa korjata sen.