keskiviikko 8. syyskuuta 2010

hei!

kyselisin onko kukaan muu ostanu leimailutaivaassa noita nea ideat leimoja?
me ostime yhden setin mut kotona kun leimasin sillä leimailla niin pettymys oli suuri kun leimailin ihmettelin kovaa palaneen kumin hajua! joka oli niin kova et sain päänsäryn ja jouduin kyl viemään leimat ulos! ja ajattelin kysellä onko muilla samaa ongelmaa? ja toinen kädetkin haisivat samalle! ajattelin olisko jotenki et ei käy toi versafine muste sille kumityypille?
kertokaa kokemuksianne. vai olenko ainut joka on tämän huomannu?
kiitos!

EDIT! on pesty fairilla pariin kertaan ja haju ei lähde ja nyt ovat tuol partsilla jos haihtuis haju! oli tosi kiva idea niistä mut ei voi tehdä kun haisee niin pahalle!

6 kommenttia:

Taru Jehkonen kirjoitti...

Oho, kuulostaapa hurjalta! Itse en niitä ostanut, joten omaa kokemusta ei ole!

Maaret kirjoitti...

Onkohan kyse laserleikatuista leimasimista, jos, niin ne kannattaa pesta ennen käyttöä lämpimällä vedellä ja Fairyllä, hajun pitäis sillä lähteä. Itse en kyseisiä leimasimia paikalta ostanut.

Satu K kirjoitti...

Kääk! Ite en ostanut noita leimasimia, mutta joskus olen ostanut samalla tavalla tehtyjä leimasimia. Haju on tosi kova ja kannattaa tehdä kuten Maaret neuvoo. Lisäks ite huomasin että haju kyl vähenee aikaa myöten...

bissecat kirjoitti...

Miutakin kiinnosti mut hyvä tietää en uskalla hajun takia ees kokeilla kun voimakkaat hajut helposti laukAISEE KOHTAUKSEN. onkohan tuo tavallista noissa laserleikatuissa vai jos tässä käynyt kämmä...

maiju kirjoitti...

Laserleikatuissa leimasimissa ikävä kyllä on tämä haju eli mitään kämmiä ei ole käynyt, vaan se on niiden ominaishaju, joka tällä tavalla valmistetuissa leimasimissa on.

Pesu ja aika, sitä ne vaativat. Kyllä se haju on sitten ajan mittaan omista aiemmin hankkimista kaikonnut.

Rauno kirjoitti...

Löysin tämän keskustelun vasta nyt. Vaan ehkä parempi myöhään kuin ei silloinkaan.

Ensimmäinen valoituslaitteemme oli liian työläs myyntiin tekemistä varten. Siksi emme saaneet Leimailutaivaaseen kirkkaita leimasimia, vaan teetimme pienen erän näitä laserleikattuja leimasimia. Nyt meillä on ollut kuukauden verran käytössä Trodatin photopolymeerilaite, jolla saamme itse tehtyä kirkkaita leimasimia. Niissä ei ole voimakkaita hajuja. Ihan uutena tarkkanenäisimmät havaitsevat miedon makean tuoksun, joka sekin lähtee pesussa.

Kävikö niin että leimasinsetti jäi käyttämättä hajun takia? Ainakaan tänne blogiin ei ole ilmestynyt yhtään tuolla tehtyä korttia. Jos haluat, niin laitan sinulle maksutta uuden kirkkaan setin tilalle.