tiistai 15. syyskuuta 2009

leimakuvien myynistä

Meilta on kyselty, myymmekö leimakuvia tai teemmekö vaihtoja. Vastauksmme molempiin on ei. Tällä hetkellä elämme on niin kiireistä, ettemme ehdi leimaamaan muille.
Tämä ihan siitä syystä, että lähes kaikki leimasintenvalmistajat sen kieltävät ja hyvinkin jyrkästi.
Nyt haluaisinkin pienen varoituksen sanan antaa teille, jotka leimakuvia myytte, ja ihan vain ystävällisessä mielessä :)

Jokainen varmasti tietää taitavan kuvien tekijän, Elisabeth Bellin, joka piirtää mm. WOJ leimasimia sekä Sugar Nellie leimasimia jne. Hänen blogissaan oli kirjoitus, joka todella kannattaa ottaa tosissaan. Hän kirjoittaa blogissaan, kuinka on harmistunut siitä, että hänen ja myös muiden leimasimia on käytetty väärin (tämä tarkoittaa siis juuri lähinnä tuota leimakuvien myyntiä).
Hän kertoo blogikirjoituksessaan mm., että mikäli nämä väärinkäytökset eivät lopu, leimasinten myynti/lähettäminen näihin maihin lopetetaan, missä väärinkäytöksiä huomataan.
Itse en ainakaan uskaltaisi tällaista harteilleni ottaa, ethän sinäkään?ja viel lisään tähän et toi hänglar stänglar on kans sellanen firma jonka leimakuvia ei saada myydä! niitä meiltä kysellään tosi useasti et leimataanko emme leimaa kun kunnioitamme tätäkin kun kerranl ukee et ei saa myydä heidän leimakuvia niin emme tee sitä!

2 kommenttia:

Carola kirjoitti...

Hienoa että keksit kopioda tämän Miian jutun blogiisi, otin sitten mallia sinulta ja laitoin omaankin blogiin postauksen. Toivottavasti moni muukin tekisi saman :)

Miia kirjoitti...

Hienoa, että kopsin tämän, toivottavasti saadaan jaettua tätä tietoa mahdollisimman monille.
olis tosiaan hirmuinen harmitus, jos joitain leimasimia ei enään suomeen saisi tämän takia.