lauantai 23. heinäkuuta 2011

toinen vaalenpunainen kortti

jaahas aloitin tän kortteilun sit näillä vaalenpunaisilla korteilla. mut parempi sekin kun ei ollekaan kortteja. jos tämä tästä nyt lähtis käyntiin!

8 kommenttia:

Toukoleeni kirjoitti...

Pieni tauko tekee tosiaan joskus terää =). Kivan näköinen kortti.

Satu K kirjoitti...

Siis kaunis ja ihanan pinkki kortti taas! Itekin olen huomannut että kun pitää taukoa kortteilussa ja/tai koruilussa, niin kummasti alkaa sitten taas tulemaan ideoita ym.

SannaS kirjoitti...

wau!! valtava kaunis kortti!! =)

Heli Matero kirjoitti...

Kaunis kortti. Ei näin kesällä kyllä ole ehtinyt tekemään kortteja.

Ritva kirjoitti...

Söpösiä ovat molemmat vaalianpunaiset kaunistukset!
Kivaa loppukesää!

Maarit kirjoitti...

Voi kuinka ihanan hempeä kortti. Hemaisevat värit.

TaijuS kirjoitti...

Ihana Mankku-kortti, tosi kauniit värit!

Olen blogissasi vieraillut kyllä harva se päivä, mutta aikoihin ei ole onnistunut kommentointi, kun kone tai linjat on pitkään temppuillut.

Nyt vasta pääsin omaankin blogiin kirjoittamaan pitkästä aikaa. Olen kyllä voinut kirjoittaa, mutta julkaisu ei ole jostain syystä onnistunut. Nyt vaihdoin Explorerin Google Chromeksi, niin johan julkaisukin onnistui :)

Kortteja on tullut värkkäiltyä kymmeniä ja kymmeniä kesän aikana, mutta ei ole ollut kameraa, millä kuvata. Tähän tulee onneksi korjaus heti, kun saan kameran, ehkä jo ensi viikolla. Aloitan heti korttien kuvauksen ja blogiini laittamisen, joten tervetuloa vastavierailulle!

Susa kirjoitti...

Ihana kortti! Tuota taustaleimaa käyttäessä minä en osaa päättää kuinka päin sen pitäs olla ;) tässä se näyttää olevan just oikein päin!