keskiviikko 2. joulukuuta 2009

epäonnistunut tekele

tälläisen innosituin tekemään piian ohjeen mukaan. mut hups ei oikein onnistunut edes mäin yksinkertainen juttu ;) oli vähän liian vähän paperia jotenka aluks ei riittäny ympäri toi taitois juttu no asia korjattu sit huomasin et ei tullu siisitiä jälkeen. no sit otin valmiiksi leimatun ja väritetyn kuvan oho paperi liian ohutta alta paistaa toi kuvio paperi eikä siihen voi sanoas! no viel rusetti sekin epäonnistu ei tullu siitä kaunista! ensin meinasin tän pistää roskiin mut lapseni halus tän ;) ajattelin teillekin näyttää kuin ihminen voi tehdä sutta!
Posted by Picasa

6 kommenttia:

Carola kirjoitti...

Kaikesta parjauksestasi huolimatta niin mun mielestä tää on oikein söpö koriste. Ei kaiken tarvii aina olla niin täydellistä, mä tykkään tästä :)

Piia kirjoitti...

Mutta tämähän on vallan ihana!!! :) Ja tosi kiva idea käyttää vanhaa kirjansivua :D Olipa mukava kun innostuit tekemään - aamulla laitoinkin jo uuden koristeen ohjeet joten sitä sitten seuraavaksi jos innostusta riittää :D

xing kirjoitti...

Miten niin epäonnistunut?! Minustakin tämä on ihana

Follow your dreams kirjoitti...

Höpsis eikä kaiken tartte aina olla niin prikuulleen
on ihana;)

Jamelia

Susa kirjoitti...

Minä kyllä tykkään tästä!! Ja toiseks kyllähän tällaisista jutuista täytyy näkyä, että se on itsetehty eikä tusinamaassa tuotettu!

SannaS kirjoitti...

Höpön höpön tämä mitään epäonnistunut ole, tosi kaunis koriste! =) IHANA!!!