perjantai 17. huhtikuuta 2009

ostoksia saapui taas


vai kortteja ei valmistu. mut ostoksia saapuu vähän musteita ja kukkia ja stansseja. ja sit nämä ihanat flower soft aineet liima ja jauhe loput värit tulee ens viikolla ihanaa! nyt täytyy päästä noita kokeilemaan.
muute kevään aikana täällä blogissa voi olla vähän hiljaisempaa kun vilijonkka tekee remppaa ja muuttoa ja itse teen töitä aikas kovasti iltaisin olen niin rätti et ei jaksa tehdä mitään!
Posted by Picasa

6 kommenttia:

sari kirjoitti...

Ihanuuksia!!!!! Toi flower soft, sen kanssa on kiva leikkiä...mutta varo kun avaat ja otat ulos... sitä on niin paljon siinä askissa..etkä sitten millään saa sitä takaisin...=)

AN kirjoitti...

Ihania sinullakin!!;D Jännää nähdä kokemuksiasi Flover softista,minulle ihan outo aine ! Kiinnostaa kyllä kovasti!

maiju kirjoitti...

Ihania ostoksia olette taas tehneet... Mulla on varmaan 6 purkkia Flower Sottia laatikossa... Pari vuotta sitten Craftnetshop.com:n Katja niitä mulle antoi, kun tein niillä jotain juttuja... Kavoin ne jossain vaiheessa esiin... ja musta niillä tulee ihania "korostuksia" esim. kukkiin tms. saa tosi kivoja efektejä aikaiseksi.

Maaret kirjoitti...

IHQ ostokset!

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Ihania juttuja olet shoppaillut, itse olen hillinnyt nyt shoppailuinnostusta melko hyvin, mutta kun eksyy katselemaan muiden ostoksia niin...mukavaa viikonloppua!

Kahvinpapu kirjoitti...

Ihana, mitä ostoksia!:)
Tuo flower soft on varmansti aika kivaa:)