maanantai 16. maaliskuuta 2009

leimailutaivaasta kotiuduttu


Lauantai aamuna sit lähdime innoissaan Helsinkiä kohde kukonlaulun aikaa kun olis sovittu taavan kanssa et olemme 9.00 sinellissä. juhlimassa Maaretin synttäreitä arja oli luvannu aukaista oven juhlaporukalle ennen kaupan aukeamista. oli tosi kiva tavata uusia ihmisiä blogejen takaa ja hauskaa oli ja ostoksia tuli tehtyä!
Iltapäivästä suuntasimme Taavalle kylään jossa tapasimme miian ja muut jotka olimme jo nähneetkin sinellissä. kiitos miia ihanista vinkeistä ja muille nauruterapiasta;) hauskaa oli ja kannnatti täältä saakka lähteä.
kaikille ihanille ihmisille iso kiitos joita tapasimme viikonloppuna!
leimailutaivaassa näimme kanssa uusia ihmisiä blogejen takaa ja oli kiva tavata kaikkia toivottavasti nähdään pian uudestaan!
tässä minun ja binkkitytön messu saaliit.

10 kommenttia:

Puukenkämaan elämää kirjoitti...

Kivalta kuulosti ja ihania juttuja löysit sieltä<3

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Varmaan ollut kiva reissu :)

Maaret kirjoitti...

Kiitos Teille molemmille, tavataan pian uudestaan!

mummeli kirjoitti...

Oli jälleen kiva tavata pitkästä aikaa, nyt vähän rauhallisemmin kuin viimeksi. Kivoja ostoksiakin on löytynyt, olisi ollut vaikka mitä mutta onneksi vähän sain hillittyä tuota ostosten tekoa.

Heli Matero kirjoitti...

Oli todella mukava tavata pitkästä aikaa. Kivoja ostoksia olette tehneet. Rentouttavaa viikkoa teille! Ja anteeksi kun jouduitte Sinellissä odottamaan Vilijonkka oli niin nopea maksamaan etten huomannut siinä "papattaessani".

Miijja kirjoitti...

Kiva oli nähdä nyt ekaa kertaa ja onneksi jo lauantaina, että ehdittiin muutama sana "rauhassa" vaihtaakkin niin myyn kuin vilijonkankin kanssa.
Ihania ostoksia olet sinäkin tehnyt, kaikkien ostoksia tään päivän tässä koneella kuolannu :D

Mukavaa viikkoa!!

Marika kirjoitti...

Ihania ostoksia :)
Oli oikein kiva tavata teidät molemmat toivottavasti nähdään toistekkin :)

maiju kirjoitti...

Jotain samaa kuin minulla... Näinhän se aina vähän on ollut, että samoista asioista tykätään :)

Oli kiva taas nähdä... Jäin vain miettimään jälkikäteen, että nähtiinkö me ollankaan Leimailutaivaassa... tai jos nähtiin niin mun muisti on mennyt :)

Susanne kirjoitti...

Oli oikein mukavaa päästä tapaamaan kasvotusten ja muutaman sanankin siinä vaihtaa =)Toivottavasti tavataan vielä uudelleen!

tuija kirjoitti...

Kivoja ostoksia myös teillä, kyllä siellä olis saanut rahaa palamaan vaikka kuinka paljon. Välillä täytyi ottaa oikein järki käteen ja hillitä tuota osto viettiä.Olis tosiaan ollut mukava nähdä. Harmi, kun ei törmätty, mutta ehkä toisella kerralla.