keskiviikko 25. helmikuuta 2009

kilpailu pystyyn


no nyt on aika laittaa kilpailu pystyyn. on reilusti yli vuosi kun aloitimme blogin pidon jotenka sen kunniaksi kilpailu pystyyn.
säännöt on että kerro meille mitä haluaisit et olisi enemmän meidän blogissa tai sit joki hyvä niksi jonka olet itse hyväksi havainnu askartelussa? kommenteihin vaan nimi ja maili osoite niin sit tiedän kuka on kuka! ja osaan lähettää palkinnon oikealle henkilölle ja osallistumis aika päättyy 5.3 ja palkinto on askartelutavaraa! ainekin leimoja ja paperia!

arvonta päättynyt suoritamme arvonnan tänään!

38 kommenttia:

Anspe kirjoitti...

Onnea!
"niksi" esim partyliten tuikkivista jää kätevät "kipot" johon saa vettä kun värittelee vesiväreillä.. =)

mari.j.hirvonen (at) hotmail.com kirjoitti...

Onnea merkkipäivän johdosta! Korttinne ovat ihastuttavia ja näin aloittelevana askartelijana kaipaisin vinkkejä siihen kuinka olette tiettyjä yksityiskohtia toteuttaneet.

AN kirjoitti...

Paljon onnea teille!Bloginne on kiva ihan tällaisena! Päivittäin käyn luonanne kyläilemässä!
Niksi---,sellainen ,että tee joka kymmenes kortti jäännöspapereista,niin niitä ei keräydy joka paikka täyteen!!

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Onnea! Pidän blogistanne juuri tällaisena, mut jos jotain kaipaan niin askarteluideoita lapsille =)

sari kirjoitti...

Onnea tulevasta vuosi päivästä!!! Voi...bloginne niin ihana ja käyn usein (päivittäin) täällä...=) Niksiä... en kyllä saa päähän mitään nytten...se onkiin tavallista tyhjempi...=)

sari kirjoitti...

niin...siis pääni on tyhjempi..ei bloginne!!!

Riituli kirjoitti...

Onnittelut vuosipäivän johdosta! Myös minä poikkean päivittäin ihailemassa sitä mitä täältä löytyy.

Niksi:
Käytän noista 15x15 skräppipareista jääneet suikaleet kortin sisäpuolelle, eivät sitten jää lojumaan nurkkiin.

Romulus kirjoitti...

Onnea merkkipäivän johdosta!
Minäkin käyn täällä päivittäin ihastelemassa kortteja. Jos jotain saa toivoa, niin voisitte ihan kohta kohdalta näyttää kuinka jokin pieni asia tehdään korteissa, esim. eyelettien laitto. =)

Tintti kirjoitti...

Tuhannesti onnea teille! Päivittäin minäkin käyn tällä kurkkimassa ja ihailemassa teidän ihania kortteja. Taannoin teitte ihanan laukun ja jos siihen ois ollu ohje olisin varmaan itsekkin siihen langennut... Niksejä en oikeen osaa antaa, ruseit saa helposti kunon puussa kaksi tappia ja vain pujottaa nauhan...tuleepi aina samankokoia jos haluaa...(jos kaipaa porattua palikkaa, laitten tuleen)

Satu¤ kirjoitti...

Tämä blogi ei kaipaa mitään:)
Mainio sellaisenaan.

Ja onnea 1 v:lle;)

Niksi: jos leimakuva epäonnistuu värityksessä tai muuten niin eikun uusio käyttöön, toinen puoli on ihan puhdas;) Minä ainakin pienetkin silput pistän talteen kyllä niihin aina joku pienempi teksti mahtuu:)
Kaikki nauhat ja napit vaatteista irti talteen uusio käyttöön.

Paukku kirjoitti...

Täällä minäkin pistäydyn aina kun ehdin. Ja uutena korttiharrastajana sitä aina etsii uusia neuvoja ja niksejä omiin töihinsä ja niitä myös täältä teidän blogistanne löytyy. Kiitos niistä ja onnea 1 vuotiaalle!

Tiiamaria kirjoitti...

Onnea 1-vuotialle! Olen eksynyt tänne monta monituista kertaa tuon muinoisen SAY-kierroksen jälkeenkin.

Olisi hienoa nähdä linkkivinkkejä paikoista, joista noita ihania ostoksia olette tehneet ;)

Iippa kirjoitti...

Heissan!

Paljon onnea vuosipäivän johdosta! :)

Nikseistä tuli nyt mieleen vain, että kaikki pienet kuviopaperin jämäpalat voi silputa purkkiin. Niitä voi sitten käyttää mosaiikkitekniikkaan korteissa. Ja teflonpintaiset sakset on kätevät leikatessa kaikkea missä on tarrapintaa.

t. Iippa

Raisa kirjoitti...

Onnea! Samohin aikoihin on aloiteltu,
Niksi:vaikka kuinka tarkasti leikkaat ääriviivaa pitkin, niin aina jää vähän valkoista reunaa näkyviin-> tussilla varovasti reunaa pitkin "vetäen" saa leikaamisjäljen näyttämään täydelliseltä :)

mummeli kirjoitti...

Oikein paljon onnea ihanalle blogille. Kaikki ideat minulle on onnistuneesti joltakin toiselta poimittuja, oma pää on niin tyhjä. Linkkejä ihanuuksiin minä vain kaipaan. Jatkakaa vain samaan malliin,

Maaret kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiaalle blogille:)
Päivittäin täällä vierailen ja yleensä myös kommentin jätän, joten nyt ei erikseen mitään erityistä sanottavaa; Blogipohjanne on todella kaunis!

maiju kirjoitti...

Onnea merkkipäivän johdosta... Tuntuu vaan, että olisitte kauemmin bloggailleet... Onko siitä todellakin vain vuosi?

Ostosten esittelyt ovat kivoja, koska voi olla, että aina ei itse ole ihan kaikkea ehtinyt bongata :)

bissecat kirjoitti...

Hei!
Onnea! yksi vuotiaalle.Aivan ihania kortti ideoita ja kiva nähdä ostoksia ja saada linkkejä mistä mitäkin löytää.Täältä olen bongannut monet nettikaupat paitsi että ulkomaisia välttelen,vielä..
Itse just kekkasin ton retrokukka kuvion muunneltavuuden kuinka saa orvikin helposti.Kierrätäm kanssa aika paljon,epäonniset leimat teen joko 3 d tekniikalla tai käännän toisinpäin ja uusi yritys.

Västäräkki kirjoitti...

Lämpimät onnittelut yksivuotiaalle! Bloginne on erinomainen tällaisenaan, jatkakaa vaan samaan malliin!

Niksi... no, itse leikkelen kaikki kartonkijäämät pikkuleikkureilla koristeiksi. Ja isännän hylkäämä työkalupakki on todella kätevä säilytyspaikka musteille ja leimasimille. Leimakuvat säilytän valokuville tarkoitetuissa muovitaskuissa, näkee heti, mitä on ja mitä pitää leimata lisää.

Ei ihan omakeksimiä mutta käytössä kuitenkin. =)

Oliveria kirjoitti...

Heissan ystävät ja ONNEA :D Blogi on juuri täydellinen Myyn ja Vilijonkan blogi - ihan sellaisenaan :) Niksejä... no kaikki varmasti tietävät kuinka helppo pienillä meikkisienillä on leivittää mustetta, esim. pehmentää kortinreunat tai tuputella "ääriviivatarraluurangosta" kuvio tai punchinellasta. Tai että stumppia käytettäessä kannattaa joka värillä olla oma stumppi ja jos niitä ei siisti välillä, hento puna leimakuvahahmon poskelle tai kaunis rusketus kasvoille onnistuu stumpissa olevalla vanhalla värillä. Kunhan testaa ensin suttupaperiin ettei tule liian tummaa. Sellaisia höpinöitä!
Mukavaa viikonloppua :)

Satu K kirjoitti...

Onnea! Vierailen lähes päivittäin täällä blogissa, vaikka aina en kommenttia jätäkään. Tykkään kovasti kortteista joita täällä on :o)

Tanjuska kirjoitti...

Onnea Blogille ja myös teille.Teette todella ihania kortteja, käyn usein kuolaamassa taideteoksianne.Vinkkejä mulla ei ole antaa..mutta teiltä kaipaisin tietoa mistä ostatte tarvikkeenne kaikkiin ihanuuksiin mitä teette..=)

Hilkka kirjoitti...

Jokohan tää nyt toimis...on jo kolmas kerta kun yritän eli paljon onnea 1-vuotiaille:) Usein poikkean täällä vihjeitä etsiskelemässä...minäkin käytän kaikki kaitaleet kortin sisäosissa. Nyt vaan sitten uusia kortteja tänne odottelen:))

tuulis kirjoitti...

onnea yksi-vuotiaalle!

Hmm, tiedä onko niin niksi mutta minulla on tapana säilyttää paperit kansioissa, näkee helposti mitä paperia on ja pysyy paperitkin puhtaampina ja ehjinä kun eivät loju pitkin pöytiä ja laatikoita.

Minä tykkään lukea ihmisten askartelushoppailujuttuja :D

Taava kirjoitti...

Onnittelut täältäkin. Kaikki ostovinkit on minusta mieluisia, etten vaan jää mistään paitsi ;-D

Tarja kirjoitti...

Hei!

Onnittelut 1-vuotiaalle :)
Teillä on niin mukava blogi etten keksi lisättävää, jatkakaa samaa mallia, ajan hermolla :)

Niin hyviä niksejä yllä jo etten keksi lisättävää tähän hätään.

Piparminttu kirjoitti...

Paljon Onnea Teille! Käyn täällä piipahtamassa päivittäin ja jos jotain kaipaan niin lisää tietoa siitä miten korttien kaikkia kivoja juttuja teette.

Miia kirjoitti...

Onnea paljon! Selailin blogia ja huomasin tooodella ihanan läppäri (=askartelu?) laukun, siis tuon pinkkipallokkaisen -IHANA!!!

Mutta siis asiaan: Todella ihania kortteja täällä ja olen nitä käynyt välillä vilkuilemassa. Kun blogi pysyy samanlaisena, se pysyy hyvänä!

Ritva kirjoitti...

Onnentoivotukset täältä lähetän, eteenpäinkin samanlaista myötätuulta toivotan!

Ihana blogi, jossa käyn aika usein, kuten jo äsken kyselinkin sähkiksellä, niin väritysohjeita ihan kädestä pitäen toivoisin,
vinkkejä hyvistä ostoksista, ja kaikesta muustakin - joita kaikkia on ollutkin mukavasti.
Mukavaa viikonloppua!

ritva p kirjoitti...

Kivat sivut teillä ja aika useasti vierailen. Hienot sivut ihan tällaisenaa.

Merja kirjoitti...

Onnea!! Käyn tosiaan täällä blokissanne päivittäin vierailemassa ja katsomassa kauniita korttejanne! Mitään niksiä minulla ei nyt ole antaa ;)

rijoha@hotmail.com kirjoitti...

Onnea blogillenne!
Ekaa kertaa "eksyin tänne", täytyy illalla perehtyä vielä tarkemmin. Ihanat sivut, värimaailma on just mun makuun!

Niksi, hmmm...
Lasten kanssa saa tehtyä kivoja koristeita kortteihin Hama- helmistä.

Aija kirjoitti...

Onnitteluja kovasti synttäreiden johdosta. Ei täältä mitään puutu, blogista löytyy kivasti kaikennäköistä laidasta laitaan. Värejäkin kaikkia mahdollisia :)
Vinkki, kannattaa ottaa vaatteiden mukana tulevat tagit ja muut paperilipari irti säilöön, niissä on monesti ainakin hyviä naruja korttiaskarteluihin.

Kaija kirjoitti...

Onnea merkkipäivän johdosta!
Täällä päivittäen käyn kurkkimassa.
Teillä usein jotain uutta,joten ostopaikoista tietoa tietty haluaisin.

Minni75 kirjoitti...

Onnea, onnea ja paljon!!!
Blogi on oikein ihana tälläisena!

rentukkakuu kirjoitti...

Onnittelut minultakin.Silloin tällöin pyörin täälläkin blogissa Kiva blogi!
Niksiä ei nyt tuu mieleen!

minde kirjoitti...

Onnea "vanhalle" blogitutulle! Vähintään se kerta viikkoon täällä täytyy poiketa. Shoppailujutut on aina mielenkiintoisia:)
Varsinaista niksiä ei ole, mutta mulla on kynien, ym. säilytyspaikkana vanha tiskikoneen välinekori. Näppärä ja hyvä kuljettaa mukana.

Heli Matero kirjoitti...

Paljon onnea blogillenne. Bloginne on oikein kiva ja piipahdan täällä usein. Kannustan Vilijonkkaa tekemään oman blogin ja sitten "hurahtamaan" vielä enemmän tähän "blogimaailmaan".