sunnuntai 16. marraskuuta 2008

messuilua


tässä on saalis messuilta taisin unohtaa laittaa tohon paperit jotka ostimme kanssa. startasimme eilen klo 6 aamulla tamperetta kohti matka on pitkä mut kyllä se on sen väärtistä. messuilla olimme 11 maissa jotenka eikun ryysistä kohti ja sisään katselemaan heinikan ja sinellin ja muitten osastija. tapasimme blogi tuttuja mummelin, maijun,taavan ja riiviön ja ehkä muitakin mut emme ainekaan tunteneet muita. mut oli ihana saada taavalle ja riiviölle kasvot ! oli kiva tavata! olis ollu kiva jutella enemmän! mut meillä on taavan tekemä kortti josta näemme nyt sit mallia kun ruvetaan testaamaan tota tekniikkaa! rankka päivä oli eilinen olimme takas kotona 22 maissa et päivälle tuli pituutta! mut kannatti.

6 kommenttia:

Heli Matero kirjoitti...

Hyvältä näyttää ostokset.

Maaret kirjoitti...

Ihania ostoksia, piti oikein pitkään katsella ja ihastella :)

amppa kirjoitti...

kivoja ostoja:)
mä laitan huomenissa kuoren postiin, niin ei jää ainakaan tämä asia roikkumaan:))

Karita kirjoitti...

Aikas kivoja ostoksia. Me startattiin Sassun kanssa Tamperetta kohti klo 7.30 ja oltiin noin klo 9 hujakoilla perillä. Takaisin kotona oltiin klo 17 nurkilla ja kyllähän päivän pituus ja kävely tuntui jaloissa.. Mutta kivaa oli :)

Taava kirjoitti...

Kiva oli pikaiseen tavata ja mukavia ostoja näemmä. Ehkäpä tapaamme vielä uudestaan.

Maiju kirjoitti...

Harmi kun ei ehditty vaihtaa yhtään sanaa :)
Näin sinut kassajonossa ja sitten en enää nähnytkään. Oli juuri sillä hetkellä taas niin tungosta ja piti hypätä tekniikasta tekniikkaan ja laitteesta laitteeseen demotessa. Olisi ollut niin kiva vähän vaihtaa kuulumisia sinunkin kanssa.