perjantai 30. lokakuuta 2009

joulutähti


tälläinen joulutähti synty. ja tein sen tosta alapuolen punsilla. siis napsuttelin tolla lehti punssilla noita valkoisia lehtiä ja sit kasasin lomittain ne ja tollaseksi joulutähdeksi.

torstai 29. lokakuuta 2009

halloween kortti


viel tänään saatte katsoa magnolian halloween korttia mut huomenna on muuta luvassa;) ja tämän taideteoksen on tehny Vilijonkka!
Posted by Picasa

keskiviikko 28. lokakuuta 2009

halloween kortti


nyt on korkattu noi magnolian halloween leimat! ja tänään ehkä kerkeen tekmään noista hänglar halloween leimoista jotain kivaa;) mut tässä kortissa olen käyttäny pääkallo kakkupaperia ja basic creyn halloween paperia ja cuttlebugin halloween stanssia toi hämppis ja lepakot on sillä.
Posted by Picasa

tiistai 27. lokakuuta 2009

tuunattu purkki




sain eräältä ystävältä maidon korvike purkkeja jotka ovat peltisiä. ja päälystin sellaisen purkin tälläiseksi. käytin inkadinkadoon leimaa ja martha puncsia ja sit viel joulutähti stanssia tähän korsiteluun ja vanhoja tilda papereita joita on tuol varastossa jokunen kun eihän papereita voi koskaan olla liikaa ,niin kuin ei leimoja;) vai mitä olette mieltä?
loppuviikon sit näätte halloween juttuja tääl blogissa.
Posted by Picasa

maanantai 26. lokakuuta 2009

kirjekuorikortti

Posted by Picasa
Vilijonkka on nyt tehny ihan itse tämän kortin. En ole ollu auttamassa yhtään;)
hän teki tämän kirjekuori kortin ja viel vihreestä jota hän inhoo värinä!

lauantai 24. lokakuuta 2009

rasia


Vilijonkka oli tehny tämän tosi upean koristeen ja suunitteli sitä tähän rasiaan mut kun minä saavuin paikalle niin minä sain kunnian tehdä tämän rasian . ja tälläinen rasia siitä tuli toi koriste on tosi upea livenä! ainekin minusta!

perjantai 23. lokakuuta 2009

talvinen kortti

Kaivelin Vilijonkan luona valmiiksi väritettyjä kuvia ja tämä oli ihan selkeesti lähdössä minun mukaan. ja nyt siitä on saatu tehtyä kortin. nyt mietin et kaipaako tämä kortti jotain sanokaas omanne mielipiteenne!

torstai 22. lokakuuta 2009

Tilda tyttönen

tämä kortti valmistu jo jokin aika sitten mut olen unohtanu tämä postata tänne. tildalta on unohtunut puna poskista mut sekin on korjattu. ja leima on taas ruotsin maalta ja paikka on stämbelgården.
stämbelgårdenille on tullu kaikkee kivaa uuutta myyntiin.

keskiviikko 21. lokakuuta 2009

joulukortti


Pikkuhiljaa olemme yrittäneet käynistellä joulukorttien tekoa kyl on takkuavaa. mut Vilijonkka on tehny tämän jouluisen kortin.
Posted by Picasa

sunnuntai 18. lokakuuta 2009

halloween kortti

nyt syntyi halloween kortti. ja väritys on tehty dist resse väreillä. Ja piti taas leikkiä tolla hämähäkki punssilla kun on niin ihana!
Posted by Picasa

torstai 15. lokakuuta 2009

isänpäivä kortti






tein tälläisen vähän erilaisen taiteltun kortin isänpäiväksi. kuvat vähän huonoja. mut kuintenki näkee millainen on.
Posted by Picasa

maanantai 12. lokakuuta 2009

virtahepo kortti


meiltä tilattiin rock henkinen vauva kortti. ja kyl tuotti tuskaa tehdä ja tämä virtahepo piti siihen laittaa ja se ei ole oikein rock. mut tälläinen syntyi ja kuulemma oli mieleinen;)
Posted by Picasa

lauantai 10. lokakuuta 2009

art kortti


tämän kortin olen värittäny distresse väreillä. yhteen tilaukseen joita tuntuu tällä hetkellä tippuilevan tiuhaan tahtiin! kukat ovat niitä thaimaan maalta.
Posted by Picasa

keskiviikko 7. lokakuuta 2009

poika kortti

Meiltä tilattiin poika kortti ja delekoin teon Vilijonkalle taas;) tässä on tämän kertainen pojan kortti. nyt on kokeiltu uutta martha stewartin punssia ja sit tota stanssia nekin ovat olleet aikas kauan jo kaapissa mut ei ole kerenny kokeilemaan.

maanantai 5. lokakuuta 2009

arkku

tälläisen taittelin tossa viikonloppuna mut ens arkkussa teen pieniä muutoksia et tulee parempi. arkun yläkulmissa on hämähäkin seittiä mut se ei näy näissä kuvissa kun on kimalteena laitettu. ja lepakoilla kanssa kimalle silmät jotka ei näy näin kuvassa. mut viel pitää kehitellä tätä arkkun koristelua ei oikein ole mieleinen mut kun ei oikein ole matskua sitä täytyy varmaan ostaa. vaik olen vähentäny ostamisia;)

bloginamu ciccillä

täällä olis tämä tarjolla

perjantai 2. lokakuuta 2009

vauvakortti


nyt on sit tämäkin leimasin korkattu on tainnu jo olla meillä vuoden mut hitaasti hyvää tulee. onneksi Vilijonkka innostu tekemään kortin tästä leimasta.
leimasin taitaa olla skostokig leimasin olen ostanu sen kaimaltani ruotsista.
Posted by Picasa

torstai 1. lokakuuta 2009

taiteltu kortti



Vilijonkka teki ystävälleen tämän taitellun kortin. tässä kahdesta kulmasta kortti.
Posted by Picasa