maanantai 28. syyskuuta 2009

art kortti


näitä artin kortteja jouduin tekemään pari yhtween tilaukseen. jotenka täs ensimmäinen. väritys on trhty distresse musteilla.
Posted by Picasa

perjantai 25. syyskuuta 2009

poikakortti


Vilijonkka on ahkeroinnu poikakortin kasaan tilaukseen. Ja ohjeet oli et pienelle pojalle. ja tässä on tulos!
Posted by Picasa

keskiviikko 23. syyskuuta 2009

yksinkertainen kortti


Vilijonkka teki tälläisen kortin. tämä on tehty servetistä ja onnea ääriviiva arkista ja ja viel lisäksi toi thaimaasta ostettu kukka ja se oli siin. todella tyylikäs kortti livenä en saannu kuvassa sitä niin hienoksi kuin on.
Posted by Picasa

tiistai 22. syyskuuta 2009

Enkeli kortti


piti koittaa noita uusia inkadinkadoon leimasin settiä ja täs tulos.
Posted by Picasa

torstai 17. syyskuuta 2009

rasia


tyttäreni oli menossa synttäreille ja halus lahjalle rasian jotenka ei kuin kauheella kireellä tekemään yhdestä varastossa olevasta rasiasta lahjarasiaa vähän paperia pintaa ja kuva ja kukkia, ja se oli siin.
Posted by Picasa

keskiviikko 16. syyskuuta 2009

3d-kuva kortti


taas tälläinen hyvin simppeli ja taattua minuakukka ja pitsi ja kuva sarjaa olen huomannu et monesti tulee tehtyä ihan samalla mallilla! mut nyt olen tehny aika monta 3d-korttia mut niistä on ollu nyt pulaa.
Posted by Picasa

tiistai 15. syyskuuta 2009

leimakuvien myynistä

Meilta on kyselty, myymmekö leimakuvia tai teemmekö vaihtoja. Vastauksmme molempiin on ei. Tällä hetkellä elämme on niin kiireistä, ettemme ehdi leimaamaan muille.
Tämä ihan siitä syystä, että lähes kaikki leimasintenvalmistajat sen kieltävät ja hyvinkin jyrkästi.
Nyt haluaisinkin pienen varoituksen sanan antaa teille, jotka leimakuvia myytte, ja ihan vain ystävällisessä mielessä :)

Jokainen varmasti tietää taitavan kuvien tekijän, Elisabeth Bellin, joka piirtää mm. WOJ leimasimia sekä Sugar Nellie leimasimia jne. Hänen blogissaan oli kirjoitus, joka todella kannattaa ottaa tosissaan. Hän kirjoittaa blogissaan, kuinka on harmistunut siitä, että hänen ja myös muiden leimasimia on käytetty väärin (tämä tarkoittaa siis juuri lähinnä tuota leimakuvien myyntiä).
Hän kertoo blogikirjoituksessaan mm., että mikäli nämä väärinkäytökset eivät lopu, leimasinten myynti/lähettäminen näihin maihin lopetetaan, missä väärinkäytöksiä huomataan.
Itse en ainakaan uskaltaisi tällaista harteilleni ottaa, ethän sinäkään?ja viel lisään tähän et toi hänglar stänglar on kans sellanen firma jonka leimakuvia ei saada myydä! niitä meiltä kysellään tosi useasti et leimataanko emme leimaa kun kunnioitamme tätäkin kun kerranl ukee et ei saa myydä heidän leimakuvia niin emme tee sitä!

sunnuntai 13. syyskuuta 2009

joulukortti


siis olen tehny magnolia leimasta joulukortin aika ihme kun nämä ovat vähän jääneet taka alalle mut nyt on kaivettu esille jos vaik niistä tekis enemmän kortteja;)
Posted by Picasa

keskiviikko 9. syyskuuta 2009

virtahepo kortti


nyt syntyi sit tästä virtaheposta kortti. ja leimasin on magnolia mallistosta. ja teksti on Oliverilta ostetuista leimoista.
ja ostelkaas pois noi leimat meilt niin voimme täyttää varastoa uusilla leimoilla;)
Posted by Picasa

tiistai 8. syyskuuta 2009

myydään joulutähtiä


kolme settiä näitä joultähtiä. yhdessä setissä on 15 kpl ja koko on paketin mukaan 7x7 ja hinta postareineen 8e ja jos kiinostaa niin mailaa tildapinkki@luukku.com
kaksi settiä jäljellä.
Posted by Picasa

myydään leimoja



Christmas Magic
Christmas Preparations

The Joy of Giving

1. roikkuva apina hinta 5e
2. sarah key leimasin kuoropojat 5e varattu
3. hiiret ja kissa 6e varattu
4. tyttö shoppailee 6e varattu
5. pikkujoulutyttö 6e varattu
6. hiiret joulupuuhissa 6e varattu
7. sarah key tyttö ja poika 5e varattu
8. sarah key joulkranssin kanssa 5e
9. sarah key paketteja kantaa 5e
kaikki käytettyjä leimoja hintoihin lisään postarit jos kiinostaa niin mailaa tildapinkki@luukku.com
Posted by Picasa

vintage kortti


Viikonloppuna oli aikaa minulla tehdä muutama kortti ja täs yks niistä. sain stämbelgårdenista tälläisiä ihania 3d.
Posted by Picasa

sunnuntai 6. syyskuuta 2009

kukka kortti


Vilijonkka on innostunut testailemaan näitä tapestry settejä jotenka täs on tulos siitä.
Posted by Picasa

lauantai 5. syyskuuta 2009

surukortti


piti kokeilla tota uutta inkadinkadoon leimasetin ristleimaa. ja tälläinen siitä kokeilusta tuli. ei hirveen hyvä kuva kun on niin vaikeeta kuvata näitä kimalle kortteja . olen embossanu kohojauheen kanssa tän kortin kiekurat ja ristin. on minusta kauniimpi luonnossa kuin täs kuvassa.
Posted by Picasa

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

p*skertuluhaaste 4


aiheena oli napit. tästä löytyy se pakollinen yks nappi! aikas yksinkertainen kortti mut kun aamulla tein ennen kuin rupeen tekemään töitä.kuvastaneen se minun nappejen tykkäämisestä tykkään niistä kyl mut en oikein korteissa . ja mistä huomaa et en oikein ole noita nappeja käyttäny jopa nappi purkki oli hävöksissä etsin sitä aikamoisen aikaa! jo meinasin hermostua kun ei löydy. mut sit nuorin tyttö sano et hän tietää missä napit on.liekö hänolleen siis varmaan o syyllinen?

tiistai 1. syyskuuta 2009

ostoksia


näitä leimoja tuli maailmalta! pari ylimääräinen settikin tuli jotka laitoin myyntiin. aikas ihania!
Posted by Picasa
ylimääräiset on myyty jo mut parin viikon päästä tulee vähän lisää;)

eka joulukortti


huomasin tos et olemme tosi kovasti joulukorttejen teossa jäljessä viimevuoteen verrattunas siis nyt niitä pitäis tehdä vaik teimme niitä tammikuussa;) aloitin täläisellä yksinkertaisella joulkukortilla. vaan on leimailtu leimailun huumassa!
Posted by Picasa