tiistai 31. maaliskuuta 2009

pölkkyjalkanen


tämän leimasetin ostin m essuilta vanhimmalle tytölle mut hän ei oikein kerkee testamaan kun koulu teettää työtä paljon tällä hetekllä. jotenka äiti sai lainata ja siitä syntyi tämä kortti. itse ihastuin tähän korttiin tosi kovasti!

maanantai 30. maaliskuuta 2009

pupusia


hoitolasten kanssa tuli tehtyä tälläsiä pupuja! vähän huono kuva kun lapset oli malttamattomia pupujen kanssa jokainen halus omansa viedä laukkuun!

Pääsiäiskori


Tällainen kori synty viikonloppuna kokeiluna. tosi kiva tehdä. kummi tytölle taidan laittaa tähän virpomis palkan. nyt se on tyttöjen virpoma kukkien säilytys paikkana kuulemma.>Hyvää alkavaa viikkoa!

lauantai 28. maaliskuuta 2009

Cardchllenge 50


Tämän viikon haaste..../ On this week challenge is..


tässä on minun vaste haasteseen. leimasin hänglar klubipaketti alus kukat primaa ja valkoiset ovat edeleen niitä thaimaan kukkia.pilkkupaperi on heinikasta. kukkien lehdet on on tehty lehti punssílla ja ne on stämbelgårdenista. älkää välittäkö kuva on vinossa ainekin minun silmää häiritsevästi. teksti uupuu viel kun en tiedä laitanko mitä siihen tekstiksi.


Posted by Picasa

torstai 26. maaliskuuta 2009

Hänglarkortti


Tämäkin leimasin on uudesta Hänglarklubipaketista. paperi on tiimarista, kukat ovat thaimaasta ja punchinella on ruotsin tiliaisia. Kortin on tehny Vilijonkka.
Posted by Picasa

keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Hänglartyttö

pikapostaus ulos lähtiessä. vähän runsas kortti mut menköön.

tiistai 24. maaliskuuta 2009

hänglarpoika


kun poikien kortit aikas vähissä. Piti tehdä tälläinen hänglarpoika kortti.
Posted by Picasa

maanantai 23. maaliskuuta 2009

vilijonkan ostoksia


tälläisiä Vilijonkka osti ebaysta kylläkin myyn avustuksella. olivat aikas halpoja ja ihan kivoja osa oli!
Posted by Picasa

noitakortti


ihana leimakuva mut sit muu on kyl tosi kivan takaa! siis kaikki takkuaa ja pakko tehdä kun tilauksia vaan satelee!
Posted by Picasa

magnoliakortti


toi meidän viisivuotias kovasti tiukkas että tämä kortti pitää kuvata! kun hän tätä aikaa siihen käytettiin ja kovasti suuniteltiin. tytön hiuksissa on pompon pampula kuulemma hiuskoriste.
Posted by Picasa

lauantai 21. maaliskuuta 2009

kihlakortti


siis tämä leimasin on kyl ihana! heti tuli mieleen hääkortteja ja kihlakortteja. ja yks projekti on kanssa menossa tästä leimasta teen wc oveen kyltin siitä kuva sit kun on valmis! näitä leimoja näytti tulleen jo papereinauhaan jotenka sieltä niitä saa1
Posted by Picasa

perjantai 20. maaliskuuta 2009

jehkotar card challenge 49


tässä minun tämän viikon vaste tohon hannen suunnittelemaan luonnokseen. oli muute tosi vaikea pohja. pyöritteli ja pyörittelin tavaroitani mut ei tämäkään ollu ihan sitä mitä halusin mut olkoon taitaa olla vähän sellanen kausi et ei oikein mikään mielytä silmääni!
leimasin on scraplyckanin uusia ihania leimoja, kukat taimaasta ja lehdet olen lehtileikkurilla leikannu.

pääsiäiskortti

viel pääsiäis kortilla mennään. tämäkin on uusia hänglareita! jotenki on taas vaikeeta tämä korttien teko yks korttikin meni jo roskiin kun siin meni kaikki huonosti.

torstai 19. maaliskuuta 2009

pääsiäiskortti


toispäivänä saapui nämä ihanat pääsiäis Hänglarit Vilijonkalle. ja heti oli tehtävä kortti niistä, ja illalla yritän saada toisen tehtyä. ja nyt odotellaan hänglarin klupipakettia sekin on jo saapunu ruotsin päässä. mut millo sit meidän postilaatikkoon.
halusin kokeilla noita sulkien käyttöä ja ne minusta kävivät tähän tosi hyvin. vamihin tyttö äske katso korttia ja sanoin ei yhtään minun tyylinen. mut tätä oli kiva tehdä!
Posted by Picasa

keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

mangopiirakka

tein tämän eilen illalla kun lapset nukku ja kun laitoin tämän kaapppiinse. oli et ei kukaan ollu syönny sitä. ja kun nyt menin ottamaan äske palaa. niin se näytti tältä. voimme siis päätellä et lapset ovat syöneet tätä aamupalaks. tosi terveellistä? mut todistettavasti heli olen nyt tehny tätä herkkua ja joku muukin on tykkänny tästä!
kiitos heli ohjeesta!

taas pinkki kortti


tein taas tsätä leimasimesta kortin kun tyttöni aina haluvat tästä leimasimesta kavereille kortin jotenka tein yhden nyt varastoon jos kun tytöille tulee synttärikutsu niin kortti on valmiina ei tarvitse hätäillä kortin teon kanssa! tällä hetkellä on joku väsymys kun ei huvita oikein mikään! saa nähdä saanko edes pääsiäiskortteja tehtyä?

tiistai 17. maaliskuuta 2009

shoppailua


Viime viikolla kävi sellanen juttu et "vahingossa" menin tähän nettikauppaan. en hirveen useesti tässä nettikaupassa vierailu. mut tein sen ja kas oli tullu petteri kaniini leimasimia myyntiin ja ne ovat minun suuri heikkous jotenka niitä piti tilata! ja ne tulivat tänään .
Vilijonkalle on kanssa tullu tosi ihanaa postia mut kuvaa ei niistä ole. mut ehkä huomenna valmiita kortteja niistä?

Maaretin synttärikortti


Tälläinen kortti matkasi Maaretille. tämän kortin olemme tehneet yhdessä.
Posted by Picasa

maanantai 16. maaliskuuta 2009

leimailutaivaasta kotiuduttu


Lauantai aamuna sit lähdime innoissaan Helsinkiä kohde kukonlaulun aikaa kun olis sovittu taavan kanssa et olemme 9.00 sinellissä. juhlimassa Maaretin synttäreitä arja oli luvannu aukaista oven juhlaporukalle ennen kaupan aukeamista. oli tosi kiva tavata uusia ihmisiä blogejen takaa ja hauskaa oli ja ostoksia tuli tehtyä!
Iltapäivästä suuntasimme Taavalle kylään jossa tapasimme miian ja muut jotka olimme jo nähneetkin sinellissä. kiitos miia ihanista vinkeistä ja muille nauruterapiasta;) hauskaa oli ja kannnatti täältä saakka lähteä.
kaikille ihanille ihmisille iso kiitos joita tapasimme viikonloppuna!
leimailutaivaassa näimme kanssa uusia ihmisiä blogejen takaa ja oli kiva tavata kaikkia toivottavasti nähdään pian uudestaan!
tässä minun ja binkkitytön messu saaliit.

perjantai 13. maaliskuuta 2009

Leimailutaivaassa nähdään!



tänään mietitään mitä tarvitaan mukaan. Huomenna aamulla klo 5.30 auton nokka käännetään kohti helsinkiä ja toivotaan että olisimme helsingissä 9.00 jos kaikki menee hyvin. jokainen joka meidät tunnistaa sunnuntaina messuilla niin tulkoon nykimään hihasta meidät voi kyllä huomenna bongata erinäisitä paikoista jos näätte meidät eikun nykimään hihasta..
mutta nyt rupean tekemään viel viimoisia asioita joita on tälle päivälle kertynyt esim kakun paistoa kummitytölle ym. et kerkeen ton huomen aamun auton kyytiin;)

keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

dino kortti


sain tämänki kuvan vaihdossa. ja olen säästäny tätäkin kovasti ja viikonloppuna kaverini lapsi viettää synttäreitään jotenka tämä lähti postin mukabna menemään kun itse emme pääse sillo kylään.
Posted by Picasa

tiistai 10. maaliskuuta 2009

merirosvo kortti

sininen korttipojalle ja merirosvo leimakuva leimasin on täältä. Vilijonkka on tämän kortin tehny.

maanantai 9. maaliskuuta 2009

lila kortti


tämän kuvan olemme joskus saaneet vaihdossa mut emme ole raaskineet tehdä kortteja siitä kun jos menee pieleen mut nyt sit Vilijonkka teki kortin siitä.
Posted by Picasa

sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

arvonta suoritettu

meidän nuorin tyttö toimi arpojana kaikkien arvontaa osalistuneitten nimet oli kirjoitettu lappuihin ja tyttö nosti sieltä nimen joka oli tiia maria jotenka paljon onnea sinulle!

perjantai 6. maaliskuuta 2009

jehkotar Challeng 47


Tämän viikon haasteena on sanallinen/ On this week challenge is..

* Käytä kortissasi pitsiä! Mieluiten aitoa, mutta jo ei ole,niin paperipitsikin käy siinä tapauksessa.

* Use lace! Preferable use true lace but, if you don´t own would use paper-lace!

tässä on omani kortti haasteseen tämän leimasin on nyt korkattu. kun näitä leimasimia on niin paljon mistä ei ole tehty kortteja. ja kaveri tarvitsi korttia miehellensä ja näytin tätä josta hän onnostu kovasti!
tähdet ovat livenä oikeesti hopeisen värisiä ja kimaltevia. mut tässä ei näy sellasena!

Posted by Picasa

torstai 5. maaliskuuta 2009

sininen sarah key


vilijonkka n tämän kortin tehny. kalenterileimasin inkidon. roikkuva koriste tintiltä.
Posted by Picasa

keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

tunnustus


saimme tämän willa lunalta ja Riitulilta

tätä en jaa eteenpäin vaan jokainen saa sen ottaa tällät kun meistä tämän ansaitsee jokainen joka tätä blogia lukee!
tämä lämmittää kovast! tälläinen tunnustus, on kiva aina saada!
kaikille blogimme lukijoille, todella paljon kiitoksia ihanista kommenteista joita olemme saaneet! Se kannustaa eteenpäin...

pojalle kortti

uusista magnolia leimoista synty tälläinen tilaus kortti johon piti tulla noita ötökkä tarroja.

maanantai 2. maaliskuuta 2009

pupukortti


Vilijonkka teki tämän myyn lapselle synttärikortiksi.
Posted by Picasa