maanantai 29. syyskuuta 2008

hänglartyttö


sininen kortti välistä jotenki on sininen kaus menossa olen tehny sinisiä kortteja täs lähipäivinä.
Posted by Picasa

sunnuntai 28. syyskuuta 2008

pilvipoika


tämä oli niin kiva leima ja helposti synty tälläinen kortti!
Posted by Picasa

lauantai 27. syyskuuta 2008

pilvipoika


nyt on aikas yksinkertainen kortti mut olkoon välist sellanen. toi koriste tossa nauhassa on kaljatölkin aukaisija tai mikä sen nimi nyt virallisesti on mut kai jokainen tietää mitä tarkoitan.
Posted by Picasa

perjantai 26. syyskuuta 2008

Card Challenge # 25

A new challenge is introduced on Fridays. You have one week to submit your card for the Challenge! You can choose any style, technique or size for your card!
Comment on this message (below – kommentoi) and show us what you have done! We would love to see your card!

This week challenge was designed by HANNE!

*********************************************************

Tämän viikon luonnosmalli on / On this week sketch is....

ensin iso kiitos hanelle! tästä haaste mallista oli tosi kiva tehdä!

tässä oma korttini.

pyöräilevätyttö


no nyt sit tein ton pyöräilevän tytön kun eile tein pyöräilevän pojan. leima on hänglar pitsi on saatu vilijonkalta ja nauha on tildaa ja kukat taitaa olla priima helmenpuolikaat ovat paikasta jostain ja paperi on paperellasta mut en muista mitä sarjaa kun noita papereita on jokunen jotku jopa seisseet vuoden kaapissa.
Posted by Picasa

torstai 25. syyskuuta 2008

pyöräilijäpoika


leimasin on hänglar stänglar klubipaketista lippu on ruotsista tulleesta paketista. paperit on heinikasta.
Posted by Picasa

hänglar poika


taas pääsi tämä vanha hänglari poika käyttöönn mut lupaan et seuraava kortti on tehty uudella leimasimella.. olen käyttäny tässä tilda paperia ja punchinellaa jotka olen tilannu ruotsista niin kuin noin pilkku kukat joita en ole raaskinu käyttää mut kun niitä saa suomestakin nyt voin käyttää;)
Posted by Picasa

keskiviikko 24. syyskuuta 2008

maitotölkki




tässä maito tölkki jonka tein isälle synttärilahjaksi. näin tän mallin jollakin ulkomaisella sivulla josta lähtien tämä on pyöriny mielessä jotenka nyt on tehty kokeilu ja kyl teen uudestaan tämä eka oli tällänen kokeilu jossa on aikas paljon fipoja mut sit seuraavassa on tilanne parempi kun on fiksumpi.

piparipoika


nyt sit tein tolla hänglarin piparipojalla kortin ja heliltä saamaaa leimasinta pitikoittaa ja totesin hyväksi jota tulen käyttämään muullokin.
Posted by Picasa

tiistai 23. syyskuuta 2008

kihlakortti


tästä taitaa tulla hänglariviikko kun olen tehny näitä hänglari kortteja ja eilen tuli uusia hänglari leimoja joten kortteja taitaa niistä tulla lähiaikoina, mut täs on yhden vanhempaa mallia olevat hänglari leimasimet jotka ovat minusta ihania. pilkkupaperi on heinikasta. nauha jostain paketista joka on tullu huutonetti huutojen mukana. joten kaikki käytetään hyödyksi;)
pitäs saada isän synttäri lahja valmiiksi sit näytän sen täällä!
Posted by Picasa

maanantai 22. syyskuuta 2008

joulu hänglar tyttö


eilen innostuin tekemään cuttlebugilla taustoja veivasin tota vanhaa pakkauspaperia kohokuviokansiolla ja sit versa finen mustetta päälle tuli ihania nuotti papereita ja teksti papereita. joita nyt käytän korteissa taustapapereina. leimasin on noita hänglareita joista tykkään tosi kovasti. toi punainen taustapaperi on paperellasta. ja kukka on primaa ja välihelmi on ostettu jostakin ruotsin reissulla en muista mistä ja helmet kukassa on kanssa ruostsista. hyvää joulua tarrat ovat paperellasta. ja lumihiutale on taitopuoti paperinaushasta.
Posted by Picasa

sunnuntai 21. syyskuuta 2008

merimiehet


tämän kortin olen unohtanu näyttää! joten näytän tän nyt lähetin kesäloman aikana tämän erääseen perheseen. tässä on merimiehet hänglarileimasimia ja loput on sit magnolia leimoja.
Posted by Picasa

lauantai 20. syyskuuta 2008

kassi


piti taas testa yhtä uutta mallia joten sekin on tehty tein tälläisen kassin. leimakuva on hänglar ja pilkkupaperi on tilda lahjapaperia nyt on sit synttäreille mennessä pussi johon piilottaa lahja.
tässä on myös sivu kuva niin näätte paremmin millainen on!
Posted by Picasa

perjantai 19. syyskuuta 2008

Jehkotar challen 24


pitihän se osallistua taas haasteseen kun oli valmiina tämä kuva väritettynä. haasteen luonnos mallin oli suunitellu paula. ihana malli oli vaik koristeet toi päänvaivaa jotka ratkaisin tolla seitillä ja hämppiksellä. luonnoksen voi katsoa tuolt jehkotar card challenge sinuilta.
Posted by Picasa

torstai 18. syyskuuta 2008

hänglarityttö


vilijonkka teki tämän tässä yks päivä jotenka siitä kanssa kuvaa.
Posted by Picasa

ballerinakissa


nyt taas tein tällä ihanalla kissaleimasimella kortin! tuli aikas imelä mut tyttären kaverit halus tälläsen joten saamansa pitää.
edit: joku kyseli millä toi rusetti on kiinitetty niin olen ton kiinittäny bilteman kakspuolisella teipillä. ja helmet on niitä jossa on liima valmiina mut yleensä liimaan ne liimaklönteillä kiinni mut olen kyl joskus kiinittäny niitä kakspuolisella teipillä kans mut se on aikaa vievää hommaa!
Posted by Picasa

sammakko poika


leimasin on high hope ja tilattu crafticasta. toi teksti on korjattu kun noin ikävästi repsottaa. toi rinkula koriste on taitopuoti paperinauhasta. muut vähän mikäkin mistäkin et en muista!
Posted by Picasa

keskiviikko 17. syyskuuta 2008

say6 paketti


tosi iso kiitos say ystävä kyl kannatti odottaa tätä ekaa syyskuun pakettia oli kyl tosi ihana! kylläkin suklaan jo kerkesin syödä kun on suurin herkku toi salmiakki suklaa!!
Posted by Picasa

enkeli kortti


tämä kuva on tullu vaihdossa. oli niin ihana et piti hommata kysyinen leimasin. kortin on tehny vilijonkka.
Posted by Picasa

tiistai 16. syyskuuta 2008

omppupiirakka tyttö


tämä leimakuva on seissy tosi pitkään väritettynä tos pöydällä ja en ole saannu oikein siihen mitään ajatusta mut nyt se on valmis!
kuvan alle pitsiä. ja nauha sivuun.
Posted by Picasa

sunnuntai 14. syyskuuta 2008

ronsu


tämä leimakuva on seissy tosi pitkään tuol pöydällä muton vasta nyt päässy kortiksi asti!.kuva on tullu miialta ja iso kiitos miia!
Posted by Picasa

lauantai 13. syyskuuta 2008

Card Challenge # 23

Hello!
Welcome to the finnish weekly CardChallenge!

Thanks for all. So many beautiful and ambitious card in last week. Will you come back and take part of new challenge!

A new challenge is introduced on Fridays. You have one week to submit your card for the Challenge! You can choose any style, technique or size for your card!
Comment on thi
s message (below – kommentoi) and show us what you have done! We would love to see your card!

This week challenge was designed by Taru76!

*********************************************************

Tämän viikon luonnosmalli on / On this week sketch is....

tässä minun luonnos!


hänglar tyttö


testasin tässä tota siirtokuvaarkkeja joita tilasin tuolt taitopuoti paperinauhasta. punchinella on tilattu ruotsista. kukka on tehty kasattu monta kukkaa päällekkäin jotka olet painellu tolla punchilla. kuusikoriste tiimarista ja tagit tehty cuttlebugilla. taustapaperi taavalta.
Posted by Picasa

perjantai 12. syyskuuta 2008

nallekortti


tämä leimasin on minusta niin ihana. näitä on väritettynä kunhan sais kortiksi asti. mut ajan kanssa ehkä saan kortiksi mut katsellaan. tälläinen lähti eräälle blogiystävälle.
Posted by Picasa